BAŞKAN BOZDOĞAN'DAN KIRSAL MAHALLELERE BAYRAM MESAİSİ
 Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, bayram tatili boyunca ilçeye bağlı kırsal mahalleleri tek tek dolaşarak, köylülerin sorunlarını yerinde tespit ediyor.

Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğan, Ramazan Bayramı tatili boyunca ilçeye bağlı kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bozdoğan, Belediye Başkanları Ali Erhan Okyay, Ünzile Kuru, Dr. Füsun Kaleli, Mutallip Bobuşoğlu, Siyasi Danışmanı Sıtkı Dev ve birim müdürleri ile köylülerin sorun ve taleplerini dinledi. Gittiği her mahallede halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Bozdoğan ve ekibi sorunların çözümü için bir an önce çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Şimdiye kadar yaklaşık 70 köy ziyaret eden Bozdoğan, herkese eşit hizmet sağlayacaklarını belirterek, ' üreten, eğiten, kültürlü ve sağlıklı bir Tarsus için dün sabahın erken saatlerinde başladığımız köy ziyaretlerini gece geç saatlere kadar devam ettirdik. Tarsus'un sorunları  benim için herşeyden önce gelir. Amacımız;sorunları yerinde tespit etmek ve herkese eşit hizmet. Halkımın sevgisini hak etmek için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Yerel yönetim hizmetinde siyasi düşüncenin yeri olmadığını söyleyen Bozdoğan, 'Bir kentin sağlığı ne kadar iyiyse, o kentin kimliği yeri de kültürü de değişir. Eğer bir kent hastaysa, insanları da hastadır. Tarsus gerçeği, mahalle gerçeği ve köy gerçeği siyasetten önce gelir. Bunu gittiğim her yerde söylüyorum. Tarsus siyasetin üstündedir. Bu kentte güler yüzlerin görülmesi bemşm tek temennim.  Victor Hugo, 'Bir yoksula ulaşıp,onu mutlu etmektense, tüm yoksulluğun ortadan  kalkması amaç olmalıdır' der. Bunu halkımızla birlikte başaracağız' ifadelerini kullandı.

Son olarak Başkan Bozdoğan, vatandaşların sorunlarını dinlemek için kırsal mahalle ziyaretleri devam edeceğini dile getirdi.

12.06.2019 15:15:56