BAŞKAN CAN, “KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARIMIZ TAMAMLANDI”
 Tarsus Belediyesi, vatandaşlarımızın 9 günlük tatili ve Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde geçirmeleri için bütün hazırlıkları tamamladı.

9 gün tatil olan Kurban Bayramının hazırlıklarını tamamlandıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsusluların huzurlu bir bayram geçirmeleri için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Başkan Can, “Çok şükür bir Kurban Bayramı’na daha erişmiş bulunuyoruz. Belediye olarak bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Kurban satışı için gerek vatandaşlarımız, gerekse esnaflarımız için en iyi yerleri belirledik ve ona göre düzenlemesini yaptık. Kurbanlık kesim yerlerimiz hazır. Vatandaşlarımız kurbanlık kesim noktalarımızda ücretsiz olarak kurban kesimi yaptırabileceklerdir. Ekiplerimiz her konuda denetimlerine devam ediyor. Belirlediğimiz kilo fiyatları üzerinden satış yapılmasına müsaade etmeyeceğiz. Belirlediğimiz noktalar dışında kurbanlık satışına müsaade etmeyeceğiz. Lütfen bu konularda herkesin gereken hassasiyeti göstermesini rica ediyorum. Vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda bayramı geçirmeleri için elimizden gelen her şeyi yaptık, yapacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bayramın bütün insanlığa, İslam alemine, ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini Cenab-ı Hak’tan diliyorum. Kurban Bayramı’mız mübarek olsun”” dedi.

2018 YILI TARSUS KURBANLIK FİYATLARI

Başkan Can, koyunun kilogramının 21 TL. keçinin kilogramının 20 TL. ve büyük baş hayvanın kilogramının ise 20 TL olduğunu belirtti.

TARSUS KURBANLIK SATIŞ VE KESİM YERLERİ

Kurban satış ve kesim yerlerinin de hazır olduğunu ifade eden Başkan Can, satışların Fevziçakmak Mahallesi Kuva-i Milliye Parkı arkası, Bağlar Mahallesi İMKB Okulu yanı, Şehitler Tepesi Yüzbaşı Yaşar Caddesi üzeri, Hürriyet Mahallesi Hürriyet Evleri arkası ve Kavaklı Mahallesi Cem Evi Civarı Hayvan Pazarı’nda, kurban kesimlerimizi Belediye Mezbahanesinde, Bağlar Mahallesi Mavi Bulvar üzeri Belediye Dershanesi yanında ve Şehitishak Mahallesi Turkuaz Kapalı Semt Pazarı arkasında gerçekleştireceklerini belirtti.

Zabıta ve  Temizlik Müdürlüğü gibi hizmet birimlerinin bayram tatili süresince açık olacağını ve halkın hizmetinde olacağını ifade eden Başkan Can, oluşabilecek her hangi bir olumsuzlukta vatandaşların Zabıta: 153, Temizlik İşleri Müdürlüğü 616 11 00 İtfaiye: 616 11 11  ve 110 nolu telefonlara bilgi verebileceklerini söyledi.

14.08.2018 13:13:54