5 ADET YAŞAM BOYU SPOR MERKEZİ AÇILIŞA HAZIR
 Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5 adet Yaşam Boyu Spor Merkezi açılışa hazır.

Yapımı tamamlanan Kavaklı Mahallesi Spor Merkezi, Şehitler Parkı Yaşam Boyu Spor Merkezi, Fatih Mahallesi Yaşam Boyu Spor Merkezi, Yeşil Mahalle Yaşam Boyu Spor Merkezi, Cumhuriyet Mahallesi Yaşam Boyu Spor Merkezi açılış için gün bekliyor.

Göreve geldikleri günden itibaren 24 açılış gerçekleştirdiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölgenin eksikliklerini iyi analiz edip vatandaşların istekleri doğrultusunda mahallelerde çalışma yaptıklarını söyledi.

Başkan Can, “Göreve geldiğimiz günden bu güne her bölgenin ihtiyacına göre hizmet yapıyoruz. Mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda bu yaşam boyu spor merkezlerini yaptırdık. Biz, elimizdeki her türlü imkanı Tarsus’ta yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat, daha temiz ve güvenli bir şehirde yaşayabilmesi adına seferber ediyoruz.  Yaşadığımız çevre ve mekanları güzelleştirmek, gelecek nesillere yaşanabilir, estetik, geçmiş kültürünü koruyan ve yaşatan bir kent bırakmak Tarsus Belediyesi olarak en temel görevimizdir. Bu bilinç içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ ifadesini kullandı.

20.11.2017 12:12:47