TARSUS BELEDİYESİ TEMİZLİK MÜDÜRLÜĞÜNE 2 ARAÇ ALINDI
 Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne 2 adet kamyonet alındı.

2016 model mini damperli kamyonet aldıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, araçların Tarsus’a hayırlı olmasını diledi.

Araç filosunu güçlendirdiklerini ifade eden Başkan Can, mini damperli kamyonetlerin sokak aralarında hizmet vereceğini kaydetti.

Belediyenin araç parkını zenginleştirdiklerini belirten Başkan Can, güzel bir Tarsus için herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmasını istedi.

Tarsus’un her geçen gün geliştiğini söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, “Büyükşehir Yasasıyla 179 mahallemize hizmet veriyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan tüm mahallelerimize eşit hizmet veriyoruz. Çalışma alanımız büyüdüğü için araç takviyesine gittik. 2016 model 2 adet damperli kamyonet araç aldık. Şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

06.03.2017 15:15:46