Üst Köşe
Devlet Meteoroloji Isleri Genel Müdürlügü
 












BAŞKAN KOCAMAZ, ŞEHİT ÖMER KAYA İÇİN HACIHAMZALI KÖYÜNDE KURAN-I KERİM OKUTTU


Hakkâri’nin Şemdinli ilçesindeki çatışmalarda 8 askerin şehit olması sonrasında bölgeye giderken aracın mayına basması sonucu şehit düşen Uzman çavuş ömer Kara için, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hacıhamzalı köyünde  Kuran-ı Kerim okuttu.

Akşam namazına müteakip okul bahçesinde okutulan Kuran-ı Kerim’in  ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Okul bahçesinde düzenlenen programa  Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Belediye Başkan Yardımcıları Kerim Tufan, Dünyamin Sönmez, Behçet Sarı ve Şevket Can, daire müdürleri, köylüler ve şehit yakınları katıldı.

Türkiye’nin ilelebet Türk devleti olarak kalacağını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Kim bu kutsal vatan topraklarına göz dikerse, Türk milleti olarak o gözleri kör ederiz. Atalarımızın canlarıyla, kanlarıyla bize emanet ettiği güzel yurdumuzun tek bir çakıl taşını kimseye vermeyiz ve verdirtmeyiz. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz” dedi.

www.tarsus.bel.tr        bilgi@tarsus.bel.tr      SANTRAL : 0 324 616 2515       ALO BELEDIYE 153
Valid CSS!   Valid XHTML 1.0 Transitional Bu sayfalar ve Internet'teki pek çok site en iyi 1024x768 ekran çözünürlügü ve true-color renk ayari ile
 izlenebilir. En son browserları (Internet Explorer 7+ ve/veya Mozilla Firefox) kullanmanızı tavsiye ederiz.
TARSUS Belediye Başkanlığı
Bilgi İşlem Müdürlüğü
VBT Vizyon Bilgi Teknolojileri