Üst Köşe
Devlet Meteoroloji Isleri Genel Müdürlügü
 












TARSUS BELEDİYESİ “ÇEVRE HAFTASI” KAPSAMINDA HATIRA ORMANI OLUŞTURACAK


5-11 Haziran tarihleri arasında kutlanan “çevre Haftası” kapsamında Tarsus Belediyesi, “Tarsus Belediyesi çalışanları Hatıra Ormanı” oluşturacak.

7 Haziran Pazartesi günü Takbaş-Sucular Mevkii üniversite civarında oluşturulacak hatıra ormanında fidan dikimi gerçekleştirilecek.

Saat 17.00’da başlayacak olan törene belediye çalışanları katılacak.

Yerel yönetim olarak çevreye büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “çevreyi geçmişten miras değil, geleceğimizde ödünç aldık” dedi.

Başkan Kocamaz, “Bugün tüm dünyanın en başta gelen çevre sorunu bu dünyada yaşayan tüm insanların bilinçsizce ve çoğu kez istem dışı gerçekleştirdiği sonuç olarakta kendi elleriyle yaşadığı ortamı kendisine zehir ettiği bir olaydır.

Oysa çok küçük vatandaşlık ve insanlık görevlerini yerine getirerek doğayı korumak ve çevre problemlerini asgariye indirmek mümkün olabilir.

İnşallah yakın bir gelecekte hayata geçirmenin gayretini güttüğümüz evsel atıklara yönelik çalışmalarımız gerçekleştiğinde Tarsus, Türkiye’de çevreye en duyarlı kentlerden birisi haline gelmiş olacaktır. Dolayısıyla Tarsus Belediyesi olarak hatıra ormanı oluşturacağız. Daha temiz bir Tarsus için” dedi.

www.tarsus.bel.tr        bilgi@tarsus.bel.tr      SANTRAL : 0 324 616 2515       ALO BELEDIYE 153
Valid CSS!   Valid XHTML 1.0 Transitional Bu sayfalar ve Internet'teki pek çok site en iyi 1024x768 ekran çözünürlügü ve true-color renk ayari ile
 izlenebilir. En son browserları (Internet Explorer 7+ ve/veya Mozilla Firefox) kullanmanızı tavsiye ederiz.
TARSUS Belediye Başkanlığı
Bilgi İşlem Müdürlüğü
VBT Vizyon Bilgi Teknolojileri